Grafisch & Energetisch

Mijn naam is Ariadne Nijsse (1967). Opgegroeid in een klein dorp in de provincie Groningen ben ik na het VWO verder opgeleid aan de Grafische School in Utrecht. Ik heb altijd gewerkt in de grafische industrie. Zowel in drukkerij als uitgeverij in ondersteunende, commerciële en coördinerende functies. De grote veranderingen in de grafische industrie van de afgelopen jaren, maakten het mij mogelijk om terug te keren naar de basis: het vertalen van ideeën van mensen in vorm, beeld & tekst.

Nu werk ik als zelfstandig grafisch vormgever en fotograaf onder de naam ‘Dineis’. Dit is prima te combineren met het energetisch werk in mijn praktijk aan huis in Doesburg.

Energie is altijd en overal aanwezig en verbind alles met elkaar. Een innerlijke drang en nieuwsgierigheid naar te ervaren wat energie is en doet, heeft mij ertoe aangezet me hier verder in te verdiepen.  Deze ervaring gebruik ik bij mijn grafische werk en in mijn praktijk voor energetische therapie.

De opleiding tot energetische therapeut, diverse workshops en de opleiding tot Reiki-master hebben me vooral beter leren omgaan met mijn hooggevoeligheid. Het heeft me ook het belang geleerd van goed geaard zijn. Dat is nuttig zowel in het dagelijks leven als in mijn werk. Stevig met beide benen op de grond kom je gemakkelijker in je kracht, dan met een hoofd vol in de wolken. Daarnaast weten dat er meer is tussen hemel en aarde om te kunnen aanvaarden wat is, maar vooral, leven in het hier en nu!