Grafisch & Energetisch

Mijn naam is Ariadne Nijsse (1967). Opgegroeid in een klein dorp in de provincie Groningen ben ik na het VWO verder opgeleid aan de Grafische School in Utrecht. Ik heb altijd gewerkt in de grafische industrie. Zowel in drukkerij als uitgeverij in ondersteunende, commerciële en coördinerende functies. De grote veranderingen in de grafische industrie van de afgelopen jaren, maakten het mij mogelijk om terug te keren naar de basis: het vertalen van ideeën van mensen in vorm, beeld & tekst.

Nu werk ik sinds 2012 als zelfstandig grafisch vormgever onder de naam ‘Dineis energetisch en grafisch werk’. Het creatieve proces en werken met leuke mensen aan een uniek en mooi product brengt mij voldoening en energie. 
Een innerlijke drang en nieuwsgierigheid naar te ervaren wat energie doet en is, heeft mij ertoe aangezet me hier verder in te verdiepen. Energie is altijd en overal aanwezig en verbind alles met elkaar. Werken vanuit die verbinding voegt iets toe aan grafisch werk.

Terug naar boven